Betonnetje Rond!

Duurzame markt op Betonbos

Op 14 oktober nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan Betonnetje Rond, het afsluitende event van Sustainable Moments Festival 2023. Het Betonbos opent haar deuren voor een dag vol inspiratie, innovatie en creativiteit.

Terwijl je geniet van heerlijke vegan gerechten bij de foodtrucks of van een serie opkomende live-DJs, bieden we je ook de gelegenheid om te leren hoe je creatief om kunt gaan met oud materiaal op onze re- en upcycle markt. Ontdek hoe je door hergebruik en transformatie oude spullen nieuw leven kan inblazen.

Daarnaast kun je je verdiepen in duurzaam wonen bij onze informatiestands, de boeiende documentaire “Eating your way to Extinction” bekijken en luisteren naar de interactieve lezing met quiz van plantaardig diëtist Bob ter Haak. Natuurliefhebbers kunnen de schoonheid van het Betonbos ontdekken tijdens onze wildpluk wandelroute.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te leren, te genieten en te vieren tijdens de duurzame markt Betonnetje Rond – een dag vol positieve energie en mogelijkheden voor een duurzamere toekomst! De duurzame markt is van 13.00u tot 22.00u te bezoeken. Om 22.00u gaan de deuren dicht en begint het nagenieten!
 Nog trek of dorst? Ga dan vooral even lekker de stad in… Moi!

 


Info

  • Datum: zaterdag 14 oktober
  • Tijden: 13.00u-22.00u
  • Locatie: Betonbos, Eemskanaal Noordzijde 28-5, 9713 AB Groningen
  • For FREE!
  • Verzorgd door: Betonbos, Subculture, The Green Shift, Ilse Donker, Duurzaam Groningen, Grunneger Power

Event Timeslots (1)

ZA 14 OKT
-
13:00-22:00 | Betonbos