Groningen, socialer en duurzamer met een klussersbond? Denk mee!

We hebben in Groningen geen klussersbond. Waarom eigenlijk niet? Hebben klussers geen gedeelde belangen en zijn ze niet sociaal? Of hebben we gewoon nog nooit bedacht wat we samen kunnen bereiken? Denk mee over wat een klusserbond voor klussers in Stad kan betekenen! Kom op 7 februari om 20.00 langs bij AC De Holm, Folkingestraat 9B.

Klussers steken de handen graag uit de mouwen. Tips, een helpende hand of twee en een restant hout of een hand vol schroefjes: we geven het graag aan familie, vrienden en buren. Ook voor de buurt doen velen dat – en voor de wereld – met radiatorfolie, tochtstrips en andere klussen. Wat nou als we dit samen oppakken, vanuit een klussersbond die de hele groep vertegenwoordigd? Wat kunnen we dan bereiken?

Deze klussersbond kan de plek zijn waar we tips en weetjes delen en waar we leren van de besten onder ons. Maar het kan ook de spreekbuis met de bouwmarkten in de stad zijn, en met de gemeente. Voor kleine projecten én grote. Denk aan een houtstek in de buurt waar je kunt brengen wat in de weg staat en waar je kunt vinden wat je nodig hebt. Of een wijkwerkplaats met een vandiktebank, een lintzaag en een lasapparaat, en natuurlijk verse koffie en een praatje voor wie wil. Ook restanten, zoals schoon PVC, kunnen we gaan inzamelen zodat we ons steentje bijdragen aan de circulaire economie.

Samen kunnen we zoveel meer, daar zijn we van overtuigd. En daarom willen graag eens samen nadenken, ook met jou. Welke ideeën heb jij over een klussersbond? Kom langs en vertel.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig!

 


Info

  • Wanneer: dinsdag 7 feb. 2023
  • Tijd: 20:00 – 22:00 uur
  • Waar: AC De Holm @ Folkingestraat 9B, Groningen
  • Organisator: Noorden Duurzaam

Event Timeslots (1)

DI 7 FEB
-
AC De Holm @ Folkingestraat 9B, Groningen | 20.00 - 22.00
Sustainable Moments Sustainable Moments

JULLIE ZIJN 
TO GOOCK!

Wat hebben we genoten, dankjewel allemaal! Op naar de volgende Sustainable Moments!