Spreekuur Circulaire Economie met Peter Bootsma en Egbert Dommerholt

Heb je een vraag of een idee voor de circulaire economie? Kom dan naar het spreekuur van de Groene Burgemeester Peter Bootsma en Lector Circulaire Economie Egbert Dommerholt! Zij zitten na je lunch, van 12:30 tot 13:30, voor je klaar en duiken graag met je in de circulaire materie.

De Nederlandse economie moet in 2050 circulair zijn. Daar moet nog heel veel voor gebeuren en het tempo moet flink omhoog. Wat kun je doen als consument of als ondernemer? Of wat zou de overheid moeten doen, de wetenschap, het onderwijs, de zorg? Het je daar ideeën over of wil je een vraag stellen dan kun je op het spreekuur met Peter en Egbert aan de slag.

Samen bedenken we oplossingen, boren we netwerken aan, verbinden we sleutelpersonen, doen we een beroep op de overheid of starten we een initiatief. Kom praten over alledaagse consumentenproducten die circulair moeten worden, of over industriële processen die wel wat circulaire investeringen kunnen gebruiken. We gaan met je in gesprek over ontwerp, fabricage, hergebruik, reparatie, terugwinning en over upcycling van grondstoffen en urban mining.

Het spreekuur is voor iedereen: van jong tot oud! Dus kom langs voor je spreekbeurt op school, als je wilt weten wat urban mining is, als je een onderwerp voor je scriptie zoekt, als je je baas wilt overtuigen, een bedrijf wilt starten, een lokale productraad wilt beginnen of als je een betere wereld wilt voor je kleinkinderen. Wees welkom!


Info

Event Timeslots (1)

MA 6 FEB
-
Forum Groningen, bij het Smartlab | 12.30 - 13.30
Sustainable Moments Sustainable Moments

JULLIE ZIJN 
TO GOOCK!

Wat hebben we genoten, dankjewel allemaal! Op naar de volgende Sustainable Moments!