Close de Loop: een webinar over circulaire kleding

Zou jij graag duurzamer met je kleding om willen gaan of inspiratie krijgen over het verkrijgen van circulaire kleding? Dan nodigen we jou uit om aan te schuiven bij het webinar Close the Loop!

Tijdens dit webinar ontmoet je kledingproducenten die het anders doen. Zij kiezen voor duurzame materialen, hergebruiken grondstoffen en verminderen CO2-uitstoot en watergebruik.

Deze initiatieven komen in elk geval aan bod tijdens het webinar:

New Order of Fashion heeft een lab en een winkel in Eindhoven. In het lab onderzoeken ze – samen met designtalenten – hoe ze circulair met textiel kunnen omgaan. Daarnaast hebben ze een naaiatelier waar kledingstukken vermaakt of aangepast kunnen worden.

Blousem is een start-up die richt zich op het upcyclen van kleding waardoor ‘ongewilde’ kledingstukken weer een nieuw leven krijgen..

The Community of Closets is een kledingbibliotheek in Amersfoort. Deze bibliotheek draagt de boodschap uit dat iedereen op zijn of haar eigen manier en binnen het eigen budget een duurzame garderobe kan hebben! Door het huren van kleding draag je als klant bij aan een C02-reductie en het verminderen van afvalstoffen, en heb je ook nog eens de mogelijkheid om (tijdelijk) nieuwe stukken aan je garderobe toe te voegen!

Dit webinar is voor iedereen die meer wil weten over circulaire mode.

Leuk, ik meld mij aan!


Algemene info

  • Wanneer: woensdag 8 feb. 2023
  • Tijd: 19:30 – 20:30 uur
  • Waar: Het webinar volg je online via het programma Zoom.
  • Organisator: De Natuur en Milieufederaties

Event Timeslots (1)

WO 8 FEB
-
Zou jij graag duurzamer met je kleding om willen gaan of inspiratie krijgen over het verkrijgen van circulaire kleding? Dan nodigen we jou uit om aan te schuiven bij het webinar Close the Loop!
Online via het programma Zoom | 19:30 – 20:30
Sustainable Moments Sustainable Moments

JULLIE ZIJN 
TE GEK!

Wat hebben we genoten, dankjewel allemaal! Op naar de volgende Sustainable Moments!