MEE ETEN bij Tuin in de Stad & de wereld van schimmels ontdekken (VOL)

Ben jij al eens bij Tuin in de Stad geweest? Op deze groene ontmoetingsplek in het Westpark, aan de rand van de stad Groningen, kun jij terecht voor inspirerende, sociale en leuke activiteiten. Zo organiseert Tuin in de Stad elke donderdag een MEE EET avond, waarbij lekker eten en gezellig samen zijn hand in hand gaan. Klinkt goed, nietwaar? Het wordt nog beter!

Stichting Groener Groningen heeft de handen ineengeslagen met Tuin in de Stad en ToshiFarm om op donderdag 9 februari een MEE EET avond te organiseren met een circulair tintje. Deze avond staat er namelijk een bijzonder ingrediënt centraal: zelfgekweekte oesterzwammen.

Wist jij dat oesterzwammen een super gezonde vleesvervanger zijn? En dat je deze ook zelf kan kweken? Mike van Toshifarm kan ons er alles over vertellen. Na het eten duikt hij samen met ons in de wereld van schimmels en paddenstoelen. Wedden dat jij na zijn verhaal ook zelf aan de slag wilt gaan met het kweken van oesterzwammen? Ook daar kan Mike ons bij helpen. 😉

Het programma is als volgt:
18.00 uur – Inloop
18.30 uur – Samen eten
19.30 uur – Mike neemt ons mee in de wereld van schimmels
21.00 uur – Einde

Kortom, het belooft één grote gezellige schimmelbende te worden. Hier wil je bij zijn!

Belangrijk!
Deze MEE EET avond is op basis van donatie. Neem hiervoor (bij voorkeur) contant geld mee. Je kunt je aanmelden via onderstaande button, o.v.v. je naam, het aantal personen waarmee je komt, en je mobiele nummer. Je bent pas gegarandeerd van een plek als je een bevestiging hebt gekregen. VOL = VOL.

Aanmelden is niet langer mogelijk


Algemene info

  • Wanneer: donderdag 9 feb. 2023
  • Tijd: 18.00 – 21.00 uur
  • Waar: Tuin in de Stad, Tarralaan 6, 9745 ER Groningen
  • Organisator: Stichting Groener Groningen

Event Timeslots (1)

DO 9 FEB
-
Tuin in de Stad @ Tarralaan 6, Groningen | 18.00 - 21.00 = VOL
Sustainable Moments Sustainable Moments

JULLIE ZIJN 
TE GEK!

Wat hebben we genoten, dankjewel allemaal! Op naar de volgende Sustainable Moments!