Paddodiner

Paddo’s? Met z’n allen helemaal van de kaart? Nee! Paddenstoelen! In alle vormen en maten.

Kee van de Keeterij neemt je weer mee op een heerlijke lange culinaire avond vol paddenstoelen met bijpassende versnaperingen. Je geniet van een uniek en volledig vegan 9 gangen (!) menu, waarin je kennis maakt met de diverse vormen, smaken en geuren van paddenstoel. Het complete menu wordt speciaal voor deze avond opgesteld en is dus eenmalig te proeven! Een bijpassende wijn maakt het af. Maar liever een biertje? Dat kan ook!

Na het succes van vorig jaar met zeewier, verdiepen we ons dit jaar in de paddenstoel, zonder in hogere sferen te treden…

Geniet van een uniek avondje uit, waar een ongedwongen sfeer met smaaksensatie centraal staat. Waarom de paddenstoel? Een duurzame bron van eiwit. Meer verklappen we niet, dat vertelt Kee je graag op 13 oktober.
Reserveer een tafeltje!

FYI: in verband met te weinig animo voor de donderdag hebben we het diner op 12 oktober moeten cancelen. We willen voorkomen dat er te veel ingekocht wordt dat in de prullenbak beland. Niet echt duurzaam… Niet getreurd, de vrijdag gaat gewoon door en daar hebben we nog een paar plekjes voor!
 


Algemene info

Evenement tijdschema's (1)

VR 13 OKT
-
Kee neemt je mee op een culinaire avond in een wereld vol paddenstoelen met bijpassende versnaperingen
17:00-00:00 | Huiskamer050, Suikerterrein